5 seriale pe care trebuie să le vezi în vacanțe sau concediu

In perioada vacantelor sau a concediilor, ar trebui sa profitati din plin pentru a urmari impreuna cu cei apropiati cele mai frumoase seriale. Mai ales serialele care au marcat anul 2019. De devorat in familie, fara moderatie.

Cu bunica, „The Crown”. Foarte multe persoane sunt pasionate de acest serial care o ia pe urmele reginei Elisabeth.II si pe urmele mariajului sau din anul 1947 si pana in zilele noastre. In sezonul cu numarul 3 ii spunem la revedere lui Claire Foy care a incarnat suverana in primele doua sezoane si ne inclinam in fata stralucitoarei Olivia Colmn, Relatia dintre Charles si Camilla, viata sentimentala tumultuoasa a printesei Margaret… fiecare episod vine cu un moment de istorie pasionant.

Cu partenera, „Modern Love”. O explorare a iubirii sub toate formele sale- iata care este pitch-ul noului serial, inspirat din cronica cu acelasi nume din serialul New York Times, care apare deja de 15 ani si unde anonimi povestesc problemele lor in dragoste.

In aceasta antologie de opt episoade facem cunostinta cu portarul unui imobil new-yorkez, cu creatorul unei noi aplicatii de intalniri, cu un cuplu de 50 de ani in plina criza sau cu o tanara bipolara care nu reuseste sa isi construiasca o relatie.

Cu verisorii tai. „Sex Education”. Datorita parintilor sai, care sunt amandoi terapeuti sexuali, Otis Milburn, un licean de la Moordale, ajunge sa cunoasca o multime de lucruri despre aceasta chestiune. Un avantaj pe care il va folosi pentru binele sau, cerand bani celor mai neexperimentati, deschizand cu prietena sa, Maeve, un cabinet clandestin de terapie sexuala.

Un teen show british realizat de catre Laurie Nunn, care este foarte amuzant si emotionant, care va reveni din 17 ianuarie 2020 cu al doilea sezon.

Cu parintii tai, „Years and Years”. Scoateti servetelele la inaintare. Timp de sase episoade acest serial ne face sa patrundem in viata unei familii din Manchester, familia Lyons, in perioada in care Marea Britanie a iesit din UE.

Un show creat de Russell T Davies, care imbina de minune saga familiala cu fictiunea politica. O regasim aici pe Ema Thompson in rolul lui Vivienne Rook o politiciana foarte controversata.

Cu fratii sau cu surorile, „Watchmen”. Intr-un orasel din Tulsa, Oklahoma, un grup de suprematisti albi , care se numeste a Saptea Cavalerie a atacat toti politistii din oras si familiile lor. Trei ani mai tarziu, Angela Abar, brutareasa ziua si justitiara pe timp de noapte va porni o ancheta.

Acest serial este un alt proiect foarte important pentru HBO dupa succesul imens al serialului „Game of Thrones”. Era asteptat drept cel mai reusit serial pentru anul 2019 si nu ne-a dezamagit deloc.

Lasă un răspuns