Accesoriile trendy de care vei avea nevoie în sezonul primăvară-vară

Accesoriile sunt cele care te ajută să conferi o tușă foarte personală ținutelor tale și să transformi un look banal într-un look original. În acest sezon nou, accesoriile trebuie să fie cât mai minimaliste, geometrice dar trendy.

Iată care sunt cele șapte accesorii trendy cu care nu ai cum să dai greș, mai ales în sezonul estival.

Ochelarii de soare rotunzi. Fie că îi alegi cu un model XXL sau cu un model mai disctet, gen Tomb Raider, important este să fie rotunzi.

Pălăria fedora. Este accesoriul perfect pentru a-ți pune toate ținutele în valoare, dar și pentru a te proteja de căldură sau soare. Va veni cu un spirit boem, folk și wild pentru toate ținutele tale. Cea în nuanțe de bleumarin și de camel este cea mai bună idee.

Sandalele tip sabot. Sunt cele mai în vogă în acest sezon și au o mulțime de modele din care poți alege cu o multitudine de detalii frumoase și culori minunate. Mai elegante, mai rock, în nuanțe mai clasice sau foarte vii, vei avea de unde alege.

Eșarfa gen chocker. Colierul cu un model chocker este unul din cele mai trendy în acest sezon. O eșarfă din mătase înnodată la baza gâtului la fel ca un colier chocker te va ajuta să fii cea mai elegantă.

Cerceii creole. Accesorii trendy prin excelență, cerceii creole sunt cei care îți vor pune toate ținutele în valoare. Minimaliști, fanteziști, mici sau mari, ai de unde alege.

Ochelarii de soare cat eye. Sunt cei care te vor ajuta să ai un look retro minunat. Cei cu un model oversize sau monturi foarte colorate sau nuanțe pastelate precum rozul sunt cea mai bună idee pentru a-ți pune ținutele estivale în valoare.

Pălăria bob. Venită direct din anii 1990, pălăria bob te va ajuta să ai cel mai cool și cel mai șic look urban.

Lasă un răspuns