Care sunt cele mai bune alimente pentru un abdomen plat?

Dacă îţi doreşti un abdomen mult mai ferm sau atunci când vrei să îţi menţii pătrăţelele obţinute cu greu, pe lângă abdomenele obişnuite pe care le faci deja, ar trebui să ai mare grijă la ce pui în farfurie.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni. Pentru a slăbi şi pentru a avea un abdomen perfect, trebuie să reduci în primul rând aportul de calorii. În mod evident trebuie să te hidratezi cât mai bine, să privilegiezi băuturile diuretice precum ceaiul verde, cu minunate proprietăţi antioxidante. Sau cele pe bază de anghinare care favorizează eliminarea.

Un mic dejun plin de energie. Un pahar de apă călduţă cu lămâie băut pe stomacul gol îţi va stimula digestia. Atenţie însă deoarece apa mult prea caldă poate să distrugă vitaminele.

Poţi miza de asemenea pe un bol cu fulgi de ovăz foarte bogaţi în fibre pentru a te asigura că vei avea destulă energie până la ora prânzului. Poţi amesteca fulgii de ovăz cu lapte vegetal care se digeră mult mai uşor ca iaurtul sau ca brânza. Cei mai gurmanzi dintre voi pot folosi sirop de agave sau fructe proaspete precum kiwi, coacăze, mure… foarte bogate toate în antioxidanţi şi vitamine.

De asemenea, ar trebui să privilegiezi fructele şi nu sucul de fructe care nu conţine fibre, care este foarte dulce şi care pe termen lung poate favoriza stocarea de grăsimi.

La prânz poţi miza pe cerealele integrale, pe orez care se digeră foarte uşor. Bineînţeles şi legume, carne slabă, de curcan sau de pui… te poţi gândi şi la anghinare preparată cu oţet balsamic, la varza kale în sucurile smoothie…

La desert poţi consuma ananas care stimulează tranzitul şi care te ajută atunci când vine vorba despre digerarea alimentelor. Pe post de gustare poţi ronţăi migdale, nuci sau alte fructe uscate sănătoase.

Lasă un răspuns