Câteva idei pentru a purta așa cum trebuie culorile anului în această vară

Ştii deja că Pantone a ales pentru 2016 nu o culoare ci două. Deci cele mai trendy culori ale anului 2016 sunt Rose Quarty şi Serenity Blue.

Şi cum pastelurile sunt cele mai frumoase nuanţe ale primăverii dar şi ale verii, ţinutele sezonului estival trebuie neapărat să fie compuse în jurul acestor două nuanţe. Cum se poartă cu stil? Iată câteva idei.

O ţinută care combină cele două culori. Un top cu imprimeuri vichy alături de o pereche de pantaloni în nuanţe de albastru serenity dau o ţinută foarte dulce dar şi foarte trendy sau elegantă. Accesoriile precum ochelarii de soare cat eye şi genţile tip messenger pot completa de minune ţinuta dar şi tenişii sau sandalele în nuanţe de alb.

Cele mai bune combinaţii. Aceste două nuanţe merg de minune cu tonuri de bej, de nisipiu, de cognac, gri sau taupe. Poartă deci o vestă rose quartz la un top în nuanţe de bej neutru, o pereche de pantaloni albaştri la un top gri şi aşa mai departe. Ţinutele pot fi puse în valoare de nuanţele de galben viu, albastru cobalt, roz fuchsia sau de imprimeul animalier. Pantofii sunt cei mai potriviţi în acest caz. Sau o vestă lungă animal print purtată la pantaloni în nuanţe de rose quartz şi la un top negru.

Rose quartz plus denim prespălat. O combinaţie câştigătoare care te va ajuta să obţii cea mai frumoasă ţinută. O pereche de blugi prespălaţi alături de un top alb vor fi cel mai bine puşi în valoare de un sacou în nuanţe de rose quartz.

Dar mai poţi miza şi pe un efect ton pe ton şi să porţi un top albastru serenity la o pereche de pantaloni scurţi de blugi prespălaţi. Accesoriile sau piesele vestimentare din piele vin cu un contrast foarte interesant.

Rochia neagra clasică poate fi înlocuită în sezonul estival cu rochiţele în aceste două nuanţe în vogă. Alături de pantofii metalici te vor ajuta să fii cea mai trendy.

Lasă un răspuns