Ce culori și croieli se poartă în toamna anului 2018

Tinutele de toamna ale acestui an par a fi pe placul tuturor fashionistelor si nu numai. Atat de la culori la croieli, va fi imposibil sa nu alegi sau sa gasesti ceva care sa iti displaca, fie ca esti o preferata a modei, fie ca vrei doar sa porti ceva care sa fie calduros pentru toamna.

Tinutele acestei toamne par a fi unele indraznete, nonconformiste dand mai mult optimist oricarei tinute datorita culoril vii care se poarta in acest sezon. Printre must-have-ul toamnei 2018 avem Red Pear, care va fi cu siguranta vedeta sezonului care tocmai a debutat. In primul rand, red pear va fi vedeta toamnei deoarece este o culoare atragatoare, fiind un rosu inchis, asemeni unei pere coapte, care te atrage, iar in al doilea rand, pentru ca este destul de usor de asortat cu orice.

Rosul pare sa fie vedeta toamnei 2018. Deoarece, o alta nuanta de rosu care va fi purtata in toamna acestui an, o reprezinta Valliant Poppy, care este un rosu mai electrizant si mult mai deschis decat Red Pear. Valliant Poppy este asemanatoare culorii florii de mac, culoare care cu siguranta va incalzi atmosfera de toamna sumbra, depresiva.

In toamna acestui an se poarta si Orange-ul. Evident, era imposibil sa lipseasca nuantele de galben si portocaliu, tinand cont de peisajul de toamna. Chiar daca vorbim de accesorii sau de orice haina, pereche de pantaloni, incaltaminte, Russet Orange ar trebui sa fie un must-have al acestei toamne, deoarece reprezinta cu adevarat culoare unei frunze de toamna.

Dupa cum spuneam mai sus, nici galbenul nu putea lipsi din tinuta cuiva. Mai ales culoarea Ceylon Yellow care reprezinta o nuanta de galben, o culoare calda care este foarte usor de asortat cu ceva, inclusiv cu culorile recomandate pentru aceasta toamna.

Principalele culori ale acestei toamne au fost prezentate mai sus, mai pe larg, insa alte nuante interesante ar putea fi si violet, nebulas blue, gri si alb. In principiu, culori mai sus mentionate nu fac altceva decat sa te faca sa te integrezi si sa aduci cat mai mult cu un peisaj clasic de toamna, lucru oarecum evident daca ne gandim la faptul ca predomina culoarea galbena in diferita nuante.

In principiu, cel mai mult conteaza sa te simti bine in hainele pe care le-ai ales si sa ai gust la alegerea unui outfit pentru o zi de toamna.

Lasă un răspuns