Cele mai bune filme ale lui Zack Snyder

Zack Snyder este un realizator care imparte, cu fani devotati cauzei sale pe de o parte si alti spectatori mai putin sensibili in fata fimelor sale de cealalta parte. Este, din punctul nostru de vedere, un realizator care conteaza in cinematografia contemporana. Un artist al carui stil extrem de afirmat nu are echivalent.

Man of Steel. Si Zack Snyder a fost interesat de Superman. Un erou pe care continua sa il poarte in inima dupa cum demonstreaza si Justice League. Fara indoiala, il iubeste pe acest Om de Otel insa prima sa tentativa nu este chiar atat de reusita.

300. Inainte de a se interesa de super-eroi, Zack Snyder avea obiceiul sa se inspire din benzile desenate. Cu 300, adapteaza opera cu acelasi nume a lui Franck Miller. Povestea celor 300 de spartani, care, sub comandamentul regelui Leonidas, s-au opus Persilor, o poveste epica pentru o batalie pierduta din avans.

Zack Snyder’s Justice League. Cel mai lung film (de aproape patru ore) semnat de Zack Snyder. Justice League este un film plin de idei bune. Zack Snyder acora o mare importanta personajelor sale si aecst lucru se vede. Justice League este un film extrem de ambitios. Un lucru este sigur: filmele cu super-eroi nu au mai cunoscut un astfel de film complex.

Watchmen. Nimeni nu ar fi crezut ca va putea adapta acest roman grafic considerat de neadaptat la cinema. Insa, miracolul a avut loc. Watchmen este o veritabila demonstratie de forta in care fiecare plan este gandit la milimetru. Zack Snyder nu denatureaza sensul romanului grafic si pastreaza intreaga complexitate tematica. Aceasta adaptare reusita reprezinta un miracol industrial.

Sucker Punch. Sucker Punch este cel de-al cincilea lung metraj al sau si regrupeaza numeroase influente – jocuri video, filme, benzi desenate, muzica. Filmul vine cu o doza generoasa de emotie care, de cele mai multe ori ii lipseste lui Zack Snyder.

Lasă un răspuns