De ce să te uiți la serialul When Heroes Fly?

Nu ai auzit pana acum de serialul When Heroes Fly? Iata cateva motive care sa te convinga sa descoperi, daca nu ai facut-o deja, frumosul serial israelian.

Atunci cand evocam patrimoniul israelian, anumite nume precum Amos Oz sau Arik Einstein ne vin in minte. Dar, in ultima vreme, israelienii au stiut cum sa isi faca un nume si in domeniul serialelor.

Serialul are o poveste incredibila. 4 vechi camarazi din armata se regasesc dupa mai mult ani pentru a o gasi pe sora unuia dintre ei, presupusa moarta. Chiar daca totul ii separa la acest moment, se regasesc in Columbia pentru aceasta ultima misiune.

Un portret subtil al societatii israeliene. Personajele principale incarneaza 4 profile tipice ale societatii israeliene. Un manager al unii bar, un visator care nu a mai revenit niciodata din calatoria sa in Columbia, un sionist religios si un bogat din Hertzila.

Personajele sunt foarte emotionante. Uneori prieteni, alteori inamici, personajele sunt cele mai emotionante. Exista unele legaturi care ii unesc, ne putem identifica foarte usor cu ei si la final, cu siguranta avem un preferat.

Suspansul este omniprezent. Serialul da dependenta. Suspansul este prezent peste tot si odata ce un episod este incheiat, cu siguranta ca iti vei dori imediat sa il vezi pe urmatorul.

Imaginile din serial sunt sublime. Serialul se desfasoara intre Tel Aviv si Bogota si ne face sa vrem sa descoperim si noi acele locuri. Peisajele sunt exceptionale si scenele din padurea columbiana sunt magnifice.

Actorii sunt si ei la inaltime. I-am vazut pe unii dintre ei deja in Fauda, Taagad sau Shtisel, adica alte productii israeliene exceptionale. Si se pare ca actorii de origine israeliana sunt din ce in ce mai buni.

Si fara sa fie un serial militar, When Heroes Fly ne ajuta sa descoperim mai multe despre armata israeliana. Si ne dam seama cu adevarat de legaturile cu adevarat unice dintre fratii de arme.

Lasă un răspuns