Detox – 6 sucuri pentru a începe așa cum trebuie ziua

Cum ar fi să vii cu un plus de culoare la micul dejun şi să începi aşa cum trebuie ziua, consumând sucuri detox care dau un imbold organismului?

Din cauza vremii mohorâte de afară, cel mai adesea vrem să ne „aruncăm” pe o felie de pâine cu Nutella sau pe o pâine prăjită cu foarte mult unt, delicioasă însă. Lucruri care nu fac rău deloc organismului din când în când, dar care pe termen lung nu sunt deloc benefice.

Ar trebui deci să încerci câteva reţete de sucuri detox care pe lângă faptul că sunt delicioase, sunt pline de beneficii şi au o acţiune directă asupra stării de bine.

Sucul cu varză kale. Este un suc foarte apreciat în State, un suc pe baza celei mai celebre verzi creţe, varza kale, o varză plină de beneficii. Varza kale este cea care poate încetini trecerea glucozei în sânge, care poate stimula sistemul imunitar şi producerea de energie. Are un nivel ridicat de vitamina K deci poate participa la coagulare. Se poate asocia foarte bine cu bananele sau portocalele.

Sucul cu ridichi. Ridichile sunt legume cu o super putere detox. Sunt cele mai bune pentru ficat şi rinichi şi ne protejează de infecţii şi inflamaţii. Cu varză roşie şi ţelină este cel mai delicios.

Sucul cu avocado. Fructul avocado este un veritabil concentrat de lucruri bune. Este foarte bogat în fibre, magneziu şi potasiu benefice pentru tensiunea arterială, poate preveni constipaţia şi bolile cardiovasculare şi conţine un cocktail benefic de vitaminele A,B, C şi E. Sucul cu piersici şi banane este un veritabil deliciu.

Sucul de morcovi. Morcovii sunt foarte bogaţi în antioxidanţi şi sunt delicioşi în sucuri. Dar alături de ananas, vei obţine un suc colorat care te va face să uiţi de vremea urâtă de afară şi să diminuezi în acelaşi timp riscurile de a suferi de boli cardiovasculare.

Sucul de ardei verde. Ardeiul verde este cel care poate stimula digestia, care alături de păstârnac şi castravete îţi poate garanta o sănătate de fier.

Sucul cu sfeclă. Sfecla este anticanceroasă, antioxidantă şi foarte bună pentru sănătatea ochilor. Iar un suc cu sfeclă, roşii, castraveţi, morcovi, mere, ananas şi ghimbir este delicios.

Lasă un răspuns