Horizon Line, un film cu Allison Williams

Noutatea lunii februarie pe Amazon Prime Video este filmul Horizon Line, un film realizat de Mikael Marcimain, in care o escapada cu avionul realizata de Allison Williams si Alexander Dreymon se va transforma intr-un veritabil cosmar.

Dupa ce a plecat fara sa isi ia ramas bun de la persoanele apropiate Sara se reintoarce in Mauritius pentru a participa la nunta celei mai bune prietene. Se reintalneste aici cu Jackson, fosta sa iubire din adolescenta care nu a iertat-o pentru ca a plecat fara sa anunte. Cei doi se imbarca intr-un avion monomotor care trebuie sa ii duca pe o insula invecinata. Insa, cand pilotul este victima unei crize cardiace in mijlocul zborului, problemele pentru cei doi abia acum incep…

Dupa o prima jumatate de ora mai degraba lenta, care, prin intermediul unor flash-back-uri ne spune povestea de dragoste dintre cei doi, filmul intra direct in subiect, dupa decesul tragic al pilotului. Nu ne dam seama de desfasurarea evenimentelor, din cauza ca rasturnarile de situatie se succed, una cate una. De la furtuna apocalpitica aparuta din senin, la diversele avarii mecanice carora Sam si Jackson trebuie sa le faca fata (in genul lui Tom Cruise in Mission Impossible), ansamblul se schimba rapid, de la un minut la altul. Poate nu acesta era scopul cautat insa nu ne ramane decat sa ne inarmam cu popcorn, sa ne instalam confortabil pe canapea pentru a cunoaste deznodamantul acestui film.

Pe o nota pozitiva, vom retine cu siguranta scenele de zbor, mai degraba reusite, farmecul lui Allison Williams si un duo care functioneaza de minune in situatii limita, cu Alexander Dreymon. La toate acestea se adauga prezenta simpaticului si prolificului Keith David in rolul nefericitului pilot.

Daca filmele in care se prezinta catastrofe sunt, in marea lor majoritate, improbabile, Horizon Line poate fi considerat un film destul de bun.

Lasă un răspuns