Huawei Mate X, lansare pe data de 9 august în cantitate limitată

Huawei Mate X ar putea fi lansat pe data de 9 august cu ocazia Huawei Developer Conference. Acest smartphone cu ecran pliabil ar putea fi comercializat incepand cu aceasta data insa in cantitate limitata. In timpul acestui eveniment vom afla si mai multe lucruri despre sistemul de operare HongMeng OS.

Prezentat pentru prima data in februarie, chiar inainte de MWC din Barcelona si aproape in acelasi timp cu principalul sau concurent, Galaxy Fold, Huawei Mate X este destul de discret de atunci. Insa, cat de curand, urmeaza sa avem noi informatii despre unul din primele telefoane pliabile de pe piata. Conform GizmoChina, care citeaza o sursa chinezeasca, lansarea acestui produs este prevazuta pentru data de 9 august 2019 cu ocazia Huawei Developer Conference.

Huawei, noutati cu ocazia acestei conferinte? Vom afla cu siguranta mai multe lucruri cu privire la functionalitatile telefonului Huawei Mate X, dar mai ales cu privire la lansarea sa oficiala care a fost amanata deja o data. Se pare ca pentru moment, toate informatiile indica faptul ca acesta va fi disponibil incepand cu septembrie. Insa, un raport ne informeaza ca din cauza unor dificultati de prouductie in ceea ce priveste acest telefon pliabil cu un astfel de design, acesta din urma va fi comercializat intr-o cantitate limitata. Ramane de vazut daca piata europeana va fi servita cu acest dispozitiv incepand cu luna septembrie sau China va fi prioritara cum este si logic de fapt.

In urma cu putin timp, Huawei recunoastea faptul ca Mate X nu era inca pregatit pentru comercializare. He Gang, directorul Huawei, explica faptul ca doar cateva detalii de optimizare si de perfectiune mai erau de pus la punct. Marturisea la acea vreme ca procesul de concepere si de productie s-a dovedit a fi mai dificil decat ar fi prevazut din cauza unor noi metode utilizate pentru a pune la punct aceasta tehnologiae.

Astfel, Huawei Mate X ar urma sa fie lansat in China mai devreme decat in alte tari, in conditiile in care Huawei nu ar fi primit certificarea pentru a folosi Android pentru telefonul sau. Ese posibil ca telefonul sa fie lansat mai devreme deoarece Google nu are cum sa blocheze punerea in vanzare, chiar daca Android nu este certificat pentru acest telefon. Cert este ca nu mai avem mult de asteptat dupa el. Fapt care pune presiune pe Smasung sa lanseze Galaxy Fold pentru clientii sai.

Lasă un răspuns