Kilogramele în plus se topesc doar cu dieta Rina

In doar 90 de zile, dieta Rina promite sa indeparteze kilogramele si sa ajute la redobandirea siluetei mult visate. Regimul este unul disociat si urmareste crearea unui confort din punct de vedere digestiv. Asocierea mai multor categorii de alimente la aceeasi masa poate ingreuna digestia si poate solicita in mod inutil organismul. Cu un minin de cunostinte in domeniu, dar si cu niste reguli usor de urmat, orice femeie poate sa afiseze un corp de invidiat.

Prima zi a alimentatiei este dedicata in exclusivitate proteinelor in combinatie cu lactate. Carnea trebuie sa fie cat mai slaba si pregatitaintr-o varianta cat mai sanatoasa (la abur, la cuptor sau la gratar). In cea de-a doua zi se vor consuma doar legume fara sa fie nevoie de adaugarea uleiurilor in momentul prepararii. Carbohidratii sunt vedeta zilei a treia atunci cand se pot consuma paste, pizza, dar si produse de patiserie. Ultima zi se bazeaza in principiu pe vitamine asa ca se recomanda un consum de fructe si legume in combinatie cu seminte sau fructe oleaginoase.

Dieta Rina presupune un regim de 4 zile astfel incat ciclul se reia de fiecare data. Cea de-a 29 zi este dedicata unei detoxifieri totale ceea ce inseamna ca se va consuma doar apa plata de dimineata pana seara. Pentru ca regimul sa ofere rezultatele dorite, femeile trebuie sa aiba o viata cat mai echilibrata, sa facamiscare in fiecare zi, dar mai ales sa bea cat mai multa apa pentru hidratarea organismului.

2 comments on “Kilogramele în plus se topesc doar cu dieta Rina

  1. Am auzit de o gramada de diete, dar sincer sa fiu aceasta pare cea mai sigura pentru ca etapele acesteia sunt foarte bine puse la punct si din cautarea pe care am facut-o pana acum am observat ca a dat rezultate pe o gramada de persoane.

  2. Personal am testat aceasta dieta si a fost extrem de repida, chiar m-a fascinat functionalitatea pe care a avut-o nevenindu-mi sa cred cat de repede am putut sa scap de kilogramele in plus. Va recomand sa o incercati, cu siguranta o veti repeta in caz ca mai aveti nevoie sau daca nu, ca si in cazul meu o veti recomanda cu mana pe inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *