Rochia tip pulover, cea mai frumoasă rochie a iernii

Cele care sunt adeptele rochiilor chiar şi atunci când este foarte frig afară, ar trebui să se bucure. Rochia tip pulover va deveni în acest nou sezon rece, cel mai bun aliat contra frigului de afară.

Şi nu e de mirare. Rochia tip pulover prezintă o mulţime de avantaje, fiind foarte confortabilă, călduroasă, feminină şi chiar foarte sexy.

Care sunt cele mai frumoase modele de rochii tip pulover şi cum se poartă acestea?

Rochia tip pulover cu guler rulat. Puloverele cu guler rulat sunt cele mai trendy pulovere ale iernii 2016. Şi cu cât gulerul este mai mare şi mai loose, cu atât mai bine. Rochia tip pulover arată cel mai bine cu gulerul rulat, în nuanţe de gri sau de cele mai naturale precum bejul sau albul murdar. Materialele ultra călduroase precum lâna, caşmirul sau angora sunt cele mai potrivite. O poţi purta fie cu cizme peste genunchi, fie cu bascheţi, de ce nu.

Rochia tip pulover mulată. Sunt rochiile ideale pentru cele care vor să fie feminine şi la minus cinci grade. Arată de minune alături de un cardigan mai pufos şi mai oversize, vei obţine un mix perfect între eleganţa rochiei şi latura mai cosy a cardiganului. Nuanţele de gri sau de roşu sunt cele mai frumoase.

Rochia tip pulover oversize. Dacă alegi să mizezi totul pe o rochie oversize, va trebui să acorzi o mai mare importanţă accesoriilor. Rochia tip pulover este rochia ideală pentru a-ţi ţine de cald datorită lungimii şi volumelor neaşteptate. Alege un model mai texturat şi poart-o alături de cele mai frumoase accesorii şi de botine cu toc.

Rochia tip pulover scurtă. Dacă vrei să îţi pui în valoare picioarele, alege să porţi o rochie tip pulover care să o asociezi cu o capelină, cu botine cu platformă şi cu o pălărie.

Pentru un look mai sexy şi mai original, poartă rochia tip pulover mai lungă la mocasini sau derby şi la şosete lungi, până la genunchi.

Lasă un răspuns