Tendința all grey – când moda devine gri

Una din cele mai mari tendinţe ale sezonului toamnă –iarnă 2016-2017 este cu siguranţă tendinţa all grey. Griul este o nuanţă minunată, care nu este atât de strictă ca şi negrul,dar nici atât de angelic ca şi albul.

Şi chiar dacă griul a făcut furori mai întâi în domeniul frumuseţii, multe vedete alegând să îşi vopsească părul în nuanţe de gri, acesta începe să câştige teren şi în domeniul modei.

Griul este o nuanţă minunată pentru ţinută monocromă, foarte minimalistă dar şic. Cum poţi adopta şi tu în viaţa de zi cu zi un look minimalist şic în nuanţe de gri?

Joacă-te cu cele mai frumoase nuanţe. Cea mai bună modalitate de a pune în valoare griul? Să te joci cu multiplele sale faţete. Gri perlat, taupe, gri antracit, pastelat, foarte deschis… Combină toate nuanţele de gri pentru a obţine cele mai frumoase ţinute pline de caracter. Dar nu mai mult de trei nuanţe în aceeaşi ţinută. Astfel că poţi purta o pereche de blugi mai slim şi mai destroy în nuanţe de gri închis la un pulover pufos în nuanţe de gri deschis şi la o pereche de bascheţi tot gri, bineînţeles.

Poţi purta un top cropped în nuanţe de gri, foarte pufos, la o fustă lungă sau una midi cu talia înaltă. Sau un pulover sweat cu mesaje la o fustă tip pantalon în această nuanţă foarte trendy.

Joacă-te cu materialele. Piele, blugi, blăniţă…toate sunt cele mai potrivite pentru stilul all grey. Trebuie să îţi alegi o piesă mai forte în jurul căreia să îţi compui ţinutele. Dacă alegi un top gri mai sofisticat, blugii, fustele sau pantalonii ar trebui să fie cât mai simpli. Sau dacă partea de jos a ţinutei este mai sofisticată, alege o cămaşă sau un top mai sobru.

Paltoanele sau gecile în nuanţe de gri sunt şi ele cele mai potrivite pentru a-ţi pune în valoare toate ţinutele.

Lasă un răspuns