The Marvelous Mrs Maisel, un serial fabulos

Platforma lui Jeff Bezos are o multime de seriale de calitate. Printre serialele Amazon Originals, regasim si unele programe recompensate cu premiul Emmy, precum The Marvelous Mrs. Maisell.

Este o comedie de epoca, foarte fin gandita, care care ne scufunda in viata de zi cu zi a unei gospodine din anii ’50, care vrea sa devina o regina a stand-up-ului.

The Marvelous Mrs Maisel este un serial foarte feminist. Este povestea lui Midge, o gospodina din anii ’50, de familie buna, care iti sustine sotul in viata sa profesionala si hobby-urile sale, dar care ramane sub papucul tatalui sau si se lasa pe ea deoparte pentru a satisface dorintelor celor din jur.

O viata obisnuita, monotona chiar, cum era a tuturor femeilor in acea epoca. Pana cand intr-o zi, descopera ca are un mare talent pentru comedie. Si o puternica prestanta pe scena si decide ca viata sa linistita, aranjata nu mai este pentru ea.

Isi da seama ca nu este facuta pentru a merge sa isi asculte sotul pe scena, ci ca ea este cea care trebuie sa urce pe scena pentru a o ilumina cu talentul sau.

Adica este vorba despre o femeie din anii ’50, care incearca sa scape de jugul patriarhal si sa isi traseze propria sa viata. O oda adusa feminitatii absoluta si fabuloasa, la fel ca si eroina.

Castingul serialului este si el de exceptie. Fiecare membru al sau este o adevarata comoara, foarte savuros care ne delecteaza de minune. Rachel Brosnahan este fabuloasa in rolul principal si prezenta sa pe ecran este extraordinara. Este insotita de excelentul Tony Shalhoub care este cunoscut pentru rolul sau, Monk din serialul cu acelasi nume.

In ceea ce priveste personajele secundare, ii mai regasim si pe Michael Zegen, Alex Borstein, Jane Lynch, Michael Zegen, Alex Borstein, Jane Lynch, Zachary Levi, adica o lume foarte frumoasa reunita pentru unul din cele mai bune seriale.

Lasă un răspuns