Thunder Force, o comedie feel- good cu super eroine

Daca adori si tu filmele cu super eroi, filmele amuzante sau cele cu prietene din copilarie, filmul Thunder Force care va aparea in aprilie pe Netflix, iti va placea cu siguranta.

Emily Stanton, adica Octavia Spencer, este un om de stiinta care a reusit sa dezvolte o formula unica, care permite oamenilor obisnuiti sa aiba super puteri. Atunci cand cea mai buna prietena a sa, Melissa McCarthy, este impregnata cu aceasta din cauza unui accident si dezvolta unele capacitati incredibile, cele doua femei, devin, in ciuda vointei lor, putin, prima echipa de supereroi si intra in lupta contra celor care terorizeaza lumea.

Acest duo reunit va putea deci sa se amuze combatand crimele si deturnand codurile filmelor de acest gen, intr-un oras din Chicago care este fara indoiala nepregatit pentru asta.

Cele doua prietene din copilarie se reunesc in jurul varstei de 40 de ani si lucrurile devin extrem de interesante.

Uita deci de supereroii precum Captain America, Ironman sau alti eroi de la Marvel. Aici avem de-a face cu o comedie cu supereroi cum nu ai mai vazut pana acum. Lydia va avea o super forta, ca si un titan iar Emily poate deveni invizibila.

Vom intra intr-o lume terorizata de oameni rai si de super – rautaciosi, un lucru care s-ar putea schimba atunci cand cele doua descopera cum pot sa dea super puteri oamenilor normali. Dar cu siguranta cele doua nu se asteptau sa faca echipa.

Cele doua actrite americane, cunoscute deja pentru talentul lor in ceea ce priveste comedia, nu ne vor dezamagi nici in aceasta super productie, asta e sigur. Filmul este plin de situatii amuzante si de glume foarte la moda care fac deliciul acestui film, fara doar si poate.

Filmul va fi disponibil incepand cu data de 9 aprilie.

Lasă un răspuns