Top 5 seriale blockbuster așteptate în 2020 pe Netflix

Anul 2020 care a batut de curand la usa se anunta deja foarte bogat si foarte fructuos in ceea ce priveste cele mai frumoase seriale si cele mai frumoase productii atunci cand vine vorba despre Netflix, celebra platforma deja de streaming. Iata deci care sunt cele cinci seriale blockbuster care sunt foarte asteptate. Oare care va deveni preferatul tau?

Vampires. Dupa “Marianne” si “Mortels”, noua productie horror franceza este extrem de asteptata. Cu un nume sobru, „Vampires”, acest serial va spune bineinteles, povestea unor vampiri. Cu un sos foarte contemporan, aici vom regasi povestea unei familii pariziene care traieste aici clandestin. Atunci cand Doina, un vampir de 16 ani se trezeste ca este un vampir de un nou gen, adica este pe jumatate vampir, pe jumatate umana, aceasta va trebui sa invete sa isi accepte noua natura.

Ragnarok. Fanii legendelor nordice vor fi super incantati, cu siguranta de aparitia acestui serial. Este un serial care ne va face sa invatam mai multe despre mitologia scandinava pe fundalul unui serial cu adolescenti contemporan. Aici zeii sunt reincarnati in adolescenti.

Cursed. Toata lumea abia asteapta sa o vada pe Katherine Lanford intr-un alt rol decat cel din „13 Reasons Why”. Adaptat dupa romanul cu acelasi nume, „Cursed” este cel care rescrie o legenda arthuriana unde actrita joaca rolul lui Nimue, o tanara care se va alia cu un mercenar pe numele sau, Arthur pentru a-l regasi pe Merlin si a-i reda o sabie legendara.

The Eddy. Luati cel mai legendar cuplu al cinematografiei franceze dar si cel mai hot- Tahar Rahim si Leila Behkti, realizatorul minunatului La La Land si unul din cele mai frumoase orase din lume, Paris, bineinteles. Vei avea astfel toate ingredientele pentru cel mai frumos serial musical al anului. Pasionat de jazz, Damien Chazelle reia legatura cu marea sa iubire pentru a –i oferi mai multe detalii cu privire la dedesubturile unui club de jazz parizian.

Ratched. Dupa „American Horror Story”, „Glee” si „The Politician”, Ryan Muprhy va recidiva in anul 2020 cu un nou serial, pe numele sau „Ratched”. Inspirat de romanul lui Ken Kesey, serialul spune povestea lui Mildred Ratched care este infirmiera la un spital de psihiatrie. Aici este instaurata insa si o atmosfera de teroare… cea mai buna ambianta va fi oferita de Sarah Paulson (American Horror Story) , dar si de Cynthia Nixon (Sex and the City), printre altele.

Lasă un răspuns