Top cele mai populare destinații pentru această iarnă

Foarte multi dintre noi profitam de vacanta de iarna, de concediu pentru a calatori, nu pentru a ne odihni. Ai nevoie de cateva idei, care sa te inspire, pentru a aduna cele mai frumoase amintiri din aceasta iarna? Citeste in acest ca acest articol.

Osaka, Japonia. Revelionul, Noul An, sunt considerate drept cele mai bune momente pentru a descoperi Japonia, chiar daca in marea lor majoritate, magazinele sunt inchise intre 25 decembrie si 4 ianuarie. Aici are loc sarbatoarea nationala in aceasta perioada, o sarbatoare chiar mai importanta decat cea a Craciunului.

Hamilton, Bermude. Mult mai putin cunoscute decat celebrul lor triunghi, cu misterul lor cu tot, Insulele Bermude chiar merita sa fie descopeite in timpul unui sejur de iarna. Mai ales, capitala lor, Hamilton. Pentru Noul An, va trebui sa ajungeti pe strada Front Street, care cu aceasta sarbatoare este inchisa.

Kailua –Koni, Hawaii. Daca te-ai plictisti deja de focurile de artificii, cum ar fi ca in acest an sa schimbi lucrurile si sa iei parte la un Luau, o sarbatoare aparte, specifica acestui loc. O sarbatoare hawaiiana care contine banchete, concerte si spectacoe foarte colorate. O traditie cu adevarat unica.

Bogota, Columbia. Capitala Columbiei atrage in fiecare an o multine de turisti. Turisti care sunt in cautare de un climat foarte agreabil, de festivitati minunate si de feluri de mancare delicioase. Aici te vei bucura de cea mai frumoasa muzica live, de feluri de mancare traditionale si de focuri de artificii minunate.

West Palm Beach, Florida. Este vorba despre un reper american prin excelenta. Mai ales pentru oamenii celebri bogati. Deci daca vrei sa te simti ca o vedeta pentru o seara aici trebuie sa ajungi. Trebuie sa iei insa pe tine cele mai frumoase haine.

Oranjestad, Aruba. Daca vrei sa incepi noul an foarte frumos, trebuie sa ajungi prin capitala Arubei. Fie ca vrei sa te bucuri de un veritabil festin de rege, fie vrei sa te bucuri de cele mai colorate seri, biletele se vand aici repede.

Montego Bay, Jamaica. Aici vei gasi o multime de petreceri private pentru a sarbatori venirea anului cel nou. Dar trebuie neaparat sa participi la seara oferita la PierOne. In meniu- muzica live, cocktailuri, dans, si focuri de artificii cu vedere inspre mare.

Willemstad, Curacao. Aici are loc Fuikdag, unde se aduna o multime de oameni ope ritmutile unuor DJ de renume mondial. Este cea mai celebra sarbatoare de aici.

Lasă un răspuns