Youtuberii preferați ai copiilor în filme sau seriale

Se pare ca youtuberii sunt noii actori sau noile actrite ale zilelor noastre. Sunt foarte populari in randul celor mici, dar si celor mari iar succesul lor ii indeamna pe producatorii de filme sau de seriale sa le propuna un rol pe marele ecran.

Foarte multi dintre ei joaca deja in propria lor comedie in videoclipurile lor si poseda deci un anumit talent. Iata deci care sunt youtuberii cei mai in voga care au interpretat deja roluri frumoase.

Liza Koshy. Tanara americana cu radacini indiene, si-a inceput cariera pe Vine inainte de a cunoaste un succes fenomenal pe YouTube. Pe canalul sau are peste 16 milioane de abonati si posteaza aici vloguri si videoclipuri amuzante. I-a luat un interviu si lui Barack Obama si abordeaza uneori si unele subiecte mai grave. Vocea sa apare in filmul de animatie « Crow : The Legend ».

Colleen Ballinger. Este mai cunoscuta pe YouTube sub numele de Miranda Sings, un personaj nebun si foarte amuzant. Canalul sau personal are peste 8,5 milioane de abonati si cel al Mirandei peste 10 milioane. In anul 2016, a creat un serial « Haters Back Off » iar un serial despre viata Mirandei este disponibil de asemenea, pe Netflix. A avut o aparitie in « Victorious », « Ralph 2.0 », dar si in serialul YouTube, « Escape the night ».

Anna Akana. Anna Akana este actrita, muziciana si autoare, cu peste 2 milioane de abonati pe YouTube. Difuzeaza pe canalul sau videoclipuri funny, dar si documentare pe care le realizeaza. In anul 2011 a primit primul sau rol in serialul « Akward » si a aparut si in videoclipul lui Kate Perry pentru “Last Friday Night”. In anul 2015, i-a dat replica lui Paul Rudd si lui Evangeline Lilly in « Antman ».

Nash Grier. Nash Grier a devenit celebru mai intai datorita videoclipurilor amuzante de pe platforma Vine care azi nu mai exista. Are peste 4,5 milioane de abonati pe canalul sau de YouTube unde isi povesteste viata de zi cu zi. Nu este niciun mister faptul ca vrea sa devina actor. A aparut astfel in filmele « The Outfield », « The Deleted », si « You Get Me”.

Kian Lawley. Kian Lawley isi impartaseste glumele cu peste 6,5 milioane de abonati si le povesteste scene din viata sa de zi cu zi. A jucat alaturi de Bella Thorne in « Shovel Buddies » si chiar a primit si un premiu pentru cel mai bun youtuber.

Lasă un răspuns